09.02.2002. MiVANet GradskoVijeće Povjerenik Obrazovanje KZSport

business

13:37:00 Linkovi Gr.poglavarstvo Novosti Informatika Pikado

Tajana Gradonačelnik Slikopisi Matematika Feniks

krizevci.com: vijesti AMFORA Gradski Izbori Modelari   Geografija Lidrano

Arhiva vijesti SIJEČANJ 2002.

 

 

 

01.02.2002. g. očekuje se početak dežurstva u Križevačkoj ljekarni - javnoj ustanovi kako je putem medija najavio križevački gradonačelnik Branko Hrg.

U četvrtak, 31.01.2002. g. u Koprivnici održana održana je redovita sjednica županijske Skupštine.

U četvrtak,31.01.2002.g. učenici O.Š."Vladimir Nazor" Križevci, članovi novinarske izvannastavne aktivnosti Škole razgovarali su s gradonačelnikom Grada Križevaca Brankom Hrgom o aktualnim pitanjima mladih u Gradu.

Rezultat utakmice 17. kola druge hrvatske lige-žene, skupina sjever, u nedjelju 27.01.2002:ŽKK Medveščak II - ŽKK Križevci 79 : 27.

Daria Đorđievski i Mihovil Senković najgimnazijalci Gimnazijade Gimnazije KriževciŽiri sastavljen od profesora Gimnazije, predstavnika roditelja i bivših učenika Gimnazije proglasio je Dariu Đorđievski učenicu 3a i Mihovila Senkovića učenika 3d razreda najgimnazijalcima Gimnazije  Križevci na tradicionalnoj GIMNAZIJADI  održanoj za ovu školsku godinu  26.01.2002. godine u hotelu "Kalnik" u Križevcima.

U Koprivničko-križevačkoj županiji nadzor uzgajivača i prodavaonica papiga.
Djevojka križevačkog uzgajivača ptica u bolnici ... Splićani oboljeli od papagajske groznice.
KAK JE POČELO OVO BU LETO ČUDAJ TEGA PRINESLO !

Reforma školstva - Stručna skupina završila prijedlog reforme školstva. Prva tri razreda bez ocjena i bez ponavljanja. Licenca za rad u školi obnavljat će se svakih 5 ili 10 godina. Od četvrtog razreda opisne ocjene za odgoje, brojčane za ostale predmete.

Ekipa TRGOMONT Lonjica pobjednik malonogometnog MASTERS TURNIRA Križevci 2002. Pobijedivši s rezultatom 5:2 (2:0) ekipu "GRANOBEL" iz Čakovca malonogometna ekipa "TRGOMONT" iz Lonjice postala je pobjednik prvog MASTERS TURNIRA održanog u Križevcima u kome su sudjelovali pobjednici ovogodišnjih završenih dvoranskih malonogometnih turnira u Bjelovaru, Vrbovcu, Čakovcu i Križevcima. Treće mjesto osvojila je ekipa "Mjenjačnica FIN" iz Bjelovara koja je pobijedila AL-AN s rezultatom 10:9 (3:3; 2:2) poslije izvođenja penala. Najboljim igračem MASTERS TURNIRA proglašen je Siniša Odorjan igrač pobjedničke ekipe TRGOMONT Lonjica.

U subotu, 19.01.2002. g. u prvenstvenoj košarkaškoj utakmici 1. kola proljetnog nastavka B lige sjever u sportskoj dvorani Gimnazije Križevci KK"RADNIK" Križevci - KK"NEDELIŠĆĆE" Nedelišće 110:85.

Danas, subota,19.01.2002. g. s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani u Križevcima možete gledati nesvakidašnji spektakl MASTERS TURNIR malonogometnih ekipa pobjednika ovogodišnjih završenih dvoranskih malonogometnih turnira u Bjelovaru, Vrbovcu, Čakovcu i Križevcima.

U organizaciji Stručnog vijeća HSS-a od 16. do 22.01.2002. g. u osam gradova Hrvatske održavaju se radionice HSS-a sa raznim stručnim temama. U petak,18.01.2002.g. u velikoj vijećnici Grada Križevaca održana je radionica s temom LOKALNA SAMOUPRAVA uz sudjelovanje prof.dr. Josipa Kregara, a nositelj programa i domaćin bio je župan Josip Friščić.

Inž. Tomislav Katanović, predsjednik Kluba mladih HSS-a G.O. Križevci

Predsjednik Kluba mladih HSS-a Gradske organizacije Križevci inž.Tomislav Katanović za petak, 18.01.2002. godine s početkom u 19 sati sazvao je 1. redovnu izvještajnu Skupštinu Kluba mladih HSS-a Gradske organizacije Križevci u velikoj gradskoj vijećnici u Križevcima, I.Z.Dijankovečkog 12.

Ekipa AL-AN pobjednik malonogometnog turnira u KriževcimaKriževčani će u subotu,19.01.2002. g. s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani u Križevcima moći gledati nesvakidašnji spektakl MASTERS TURNIR malonogometnih ekipa pobjednika završenih dvoranskih malonogometnih turnira u Bjelovaru, Vrbovcu, Čakovcu i Križevcima.

Gradsko poglavarstvo na sjednici održanoj 16.01.2002. g. odlučilo je da dodijeli 16 (šest više nego je bilo predviđeno) kredita u iznosu 500,00 kn mjesečno svakome studentu i pozitivno riješi 16 od 24 ( 8 su u međuvremenu dobili županijski kredit) pristigle molbe križevačkih studenata koji su se javili na ovogodišnji natječaj za kredite kao pomoć u školovanju. Ove godine prvi put kredite su dobili i studenti prve godine fakulteta.

Gradonačelnik Branko HrgGradonačelnik Grada Križevaca i predsjednik Gradskog poglavarstava Grada Križevaca Branko Hrg sazvao je 18. sjednicu Gradskog poglavarstva koja će se održati u srijedu, 16.01.2002. godine u maloj vijećnici grada Križevaca s početkom u 18 sati.

Posjet župana Josipa Friščića sa suradnicima Križevcima U želji da osmišljenom suradnjom što više potiču zapošljavanje u Koprivničko-križevačkoj županiji župan Koprivničko-križevački Josip Friščić sa zamjenicima i suradnicima u ponedjeljak, 14.01.2002.g. posjetio je i razgovarao s predstavnicima križevačkih firmi: KTC d.o.o.,Radnik d.d. i Bilokalnik-drvo d.o.o. Tvornica namještaja Javor.

Župan Josip Friščić i njegovi zamjeniciŽupan Koprivničko-križevačke županije Josip Friščić sa zamjenicima u ponedjeljak, 14.01.2002. godine posjetiti će i razgovarati s predstavnicima križevačkih firmi: KTC d.o.o., Radnik d.d. i Bilokalnik-drvo d.o.o. Tvornica namještaja Javor.

Na malonogometnom turniru osmorice skupine B u subotu, 12.01.2002. g. u Križevcima mladi nogometaši NK "Križevci" sa tri pobjede i 9 bodova osvojili prvo mjesto ispred NK"Mladost" Ždralovi 4 boda, NK "Varteks" 3 boda i NK"Čakovec" 1 bod.

Državna cesta D22 - Na poziv Zdenka Štrige, predsjednika Mjesnog odbora Sudovec održan je u petak, 11.01.2002. godine s početkom u 17 sati u prostorima "MONY" Sudovec sastanak sa temom modernizacija državne ceste D22 Sudovec - Možđenjec.  Uz predstavnike Mjesnog odbora Sudovec sudjelovali su predstavnici lokalnih vlasti s područja koja najviše koriste navedeni cestovni pravac, gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća Novog Marofa, predstavnik Varaždinske županije, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Koren,  gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg i predstavnici javnih medija.

Ekipa AL-AN pobjednik dvoranskog malonogometnog turnira Križevci 2001/2002

Malonogometna ekipa AL-AN pobjednik dvoranskog malonogometnog turnira Križevci 2001/2002 održanog od 21.12.2001. do 05.01.2002. godine u sportskoj dvorani u Križevcima. Drugo mjesto osvojila je ekipa MJENJAČNICA FIN Bjelovar, a treće ekipa BM COMERCE Koprivnica. Najbolji igrač turnira je Tomislav Pajsar i najbolji golman turnira je Damir Talaja članovi pobjedničke ekipe AL-AN, a najefikasniji strijelac turnira je Bojan Baškaj igrač ekipe MJENJAČNICA FIN. Najmlađa ekipa MIRNI KUT je nositelj trofeja fer-play.
Pred zaljubljenicima malog nogometa poslije izvanrednih finalnih utakmica, predsjednik Nogometnog saveza KC-KŽ županije župan Josip Friščić predao je  nagrade pobjedničkoj ekipi i svim nagrađenima.

Predsjednik Nogometnog saveza KC-KŽ županije župan Josip Friščić predaje nagrade pobjedničkoj ekipi

PENALIJADA - dvoranski malonogometni turnir Križevci 2001/2002 u četvrtfinalnim utakmicama donio je niz uzbuđenja. Poslije neriješenih rezultata u sve četiri utakmice na penale su u polufinalne utakmice ušli: AL-AN Križevci - MB COMERCE Koprivnica (utakmica počinje u 17 sati) i MJENJAČNICA FIN Bjelovar - SLOBODA JUNIORI Gradec utakmica počinje u 18,15 sati. 

Gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg i dogradonačelnik Davor Konfic u petak, 04.01.2002. godine posjetili su tvornicu Zelinka u Križevcima u kojoj je sada uposleno 106 radnica, a vrše se pripreme da se uskoro uposli još dvadesetak.

U četvrtak, 03.01.2002. godine u sportskoj dvorani odigrane su utakmice osmine finala dvoranskog malonogometnog turnira u Križevcima.

Dvoranski malonogometni TURNIR - Iz dosadašnjih rezultata je vidljivo da su se 12 prvoplasiranih i  4 drugoplasirane ekipe: TRGOMONT Lonjica, VTP-KOS  Križevci, MOLVE Molve, FENIX, DS-INFO TRGJAKŠINIĆ, SLOBODA JUNIORI, LIDIS FIN, EFKA, AMADEUS, AUTOCENTAR, FLAJPANI, SPEKTAR Križevci, BOLJI ŽIVOT, AL-AN, MB COMERCE plasirale u daljnje natjecanje - osminu finala koje se igra u četvrtak, 03.01.2002. godine s početkom u 16 sati.
 Ministar prosvjete dr Vladimir Strugar uskoro predstavlja program reforme školstva.
Dvoranski malonogometni TURNIR Križevci 2001/2002

Sretna Nova godina

SRETNA NOVA 2002. godina- vatromet nad Križevcima

"Svim građanima Koprivničko-križevačke županije u novoj 2002. godini želim puno sreće, radosti i zadovoljstva. Nezaposlenima želim što prije posao, školarcima nove programe, umirovljenicima bolje mirovine, a svima skupa mnogo zdravlja, te da Novu godinu dočekaju radosno sa svojima najmilijima", želi župan Koprivničko-križevački Josip Friščić sa dočeka Nove godine u Koprivničkom Ivancu.

župan Koprivničko-križevački Josip Friščić
gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg

"U Novogodišnjoj noći zaboravimo sve dnevne obaveze, a u novoj 2002. godini svim stanovnicima potkalničkog Prigorja, svim Križevčanima i svim ljudima dobre volje želim puno zdravlja, a nezaposlenim građanima Hrvatske želim što više radnih mjesta.", poruka je gradonačelnika Grada Križevaca Branka Hrga, koji je sa dožupanom Darkom Korenom i osamdesetak Križevčana i križevačkih vatrogasaca Novu godinu dočekao u Vatrogasnom domu u Križevcima.

Iz dosadašnjih rezultata prednatjecanja turnira vidljivo je da su se ekipe TRGOMONT Lonjica, VTP-KOS  Križevci, SPEKTAR Križevci, DS-INFO TRGOVINA, MB COMERC, AUTOCENTAR, JAKŠINIĆ, ... plasirale u daljnje natjecanje - osminu finala.
nogometni sudac Draženko Kovačić

Rezultate utakmica prednatjecanja (odigravaju se svaki dan u popodnevnim satima do nedjelje 30.12.2001. g.,  a posljednje utakmice prednatjecanja igraju se u srijedu 02.01.2002.godine) DVORANSKOG MALONOGOMETNOG TURNIRA KRIŽEVCI možete pogledati na našim stranicama odmah po odigravanju utakmica.

 

Dvoranski malonogometni turnir Križevci 2001/2002 počeo je u petak, 21,12.2001. u 15.15 sati u sportskoj dvorani u Križevcima utakmicom TRGOMONT Lonjica (na slici lijevo - prošlogodišnji pobjednik) - PRIGORSKA KLETICA iz Orehovca 13 : 2

Posljednja promjena ovih stranica 09.02.2002.

Copyright© M I V A 1999-2002.  All rights reserved.

This page was last updated 09.02.2002.